Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Berguedà
Data: 15/01/20 20:05
m’agrada molt ell
Fa anys que m’agrada un noi. A classe ens portem i sempre tenim converses interessants però mai he quedat amb ell ni parlo amb per insta o watsapp. No sé si li agrado però no descartaria la idea de que no. Com podria aconseguir quedar algun dia amb ell ni que sigui amb més gent? Com li dirieu? Realment estic massa pillada.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/04/2020 13:47

Hola!


Algú ha de donar el primer pas! Així que pots buscar la complicitat d'altres persones i que quedeu tots plegats, o bé pots anar més directe i dir-li que tens ganes de quedar fora de l'institut, a veure si li ve de gust. 

Segons la seva resposta, ja veuràs si té interès... o no. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: