Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 15/01/20 19:59
No sé si tinc depressió
L'any passat em vaig sentir molt sola.
No tenia cap colleta ni ningu a qui explicar les coses...
Lu que em feia mes por és haver de fer a classe nosaltres les parelles pq sempre em quedava sola...
Tothom té la vida social a altres bandes i jo no...
Em sentia molt malament cada dia, sempre em mostrava feliç però per dins estava com la merda, tan sola. L'única cosa que m'animava era fer teatre, em convertia en una altra persona.
Jo sempre pensava: millorarà , ja veuràs com millorarà. Però no. L'estiu me'l vaig quedar tancada a l'habitacio, plorant, depremida, seria i, em feia por conèixer gent pel que pogués passar, que tonta sóc 😕.
Sincerament només em volia morir. Jo mateixa mavia de fer de sicologa. Començant el curs vaig voler canviar de mentalitat. Fes la teva, pensa positiu que tot millora i suda de l'opinió dels demés , fins ara tot molt bé, me juntat amb més gent ( sense fer més gran la meva vida social) però l'altre dia vaig estar molt depre pq em tornava a sentir sola i vaig estar plorant als lavabos de l'escola. No sé com demanar ajuda, m'agradaria anar al psicolec però ja no estic com l'any passat, que allà es on u vaig passar realment, admès em fa cosa demanar ajuda als pares pq ja tenen Proust problemes i la meva mare es posa molt dramàtica. Llavors, com puc conèixer a gent? Qui em pot ajudar? Tinc la sensacio que he estat en depressió però no n'estic segura ,crec que me surtit jo sola. Siusplau, em podeu dir que la passat ? O només es cosa de l'adolescència? Esq jo ho he passat molt malament... ( La nit de cap d'any vaig estar plorant pq estava impacient per a que s'acabés) Com puc demanar ajuda ? I ha algun psicòleg gratuït ? Necessito tornar a començar la meva vida...
PD : també he pensat de suicid**** però me tornat en rere.( òbviament i, pq he pensat que hi ha persones que u passen pitjor) ojala poder començar d nou...


U sento pel mal redactament i gràcies per llegir això, us dec tot ❤️🙏
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/04/2020 13:46

Hola!


Està clar que l'any passat vas patir molt i que aquest any també estàs patint força. Està molt bé que provis de canviar la mentalitat i intentis fer un sobreesforç, però tots necessitem ajuda, així que demana-la. 

La pots demanar a la teva família o bé a l'institut (hi ha servei de psicologia). Així que, pren un cop més les regnes de la teva vida i deixa't ajudar ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: