Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Tarragonès
Data: 15/01/20 18:52
Estic Farta dels meus pares
Tinc un problema amb els meus pares, el meu pare es mooolt masclista, no puc tenir parella fins que marxi de casa, li hem de preparas el dinar, sopar, berenar tot la meva mare i jo i si no som a casa ens truca perquè li anem a fer, m’ha aixecat la mà quan només li deia que no estava d’acord amb alguna cosa.
No em va regalar res per Nadal i la meva mare es va gastar molta pasta en pagar les coses de Nadal i ell no va deixar ni un euro.
Mai li he interesat, no valora res, no para de insultarme i jo li dic a la meva mare que no puc viure així i que ens farà mal poc a poc.
Siusplau molta ajuda!!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/04/2020 13:28

Hola!


Això ho has de parlar amb la teva mare i també amb algú de la família amb qui tinguis confiança. És evident que la situació és complicada i difícil, però la teva mare també hi té alguna cosa a dir, no?

Busqueu solucions amb ella, a veure què podeu fer per canviar la situació ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: