Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 15/01/20 18:49
Dies fertils
Bona tarda, m'agradaria saber si tenint la regla és fàcil quedar-se embarassada. Vaig tenir un accident amb un noi mentre jo tenia la regla i encara no ha passat un més, però porto dues setmanes bastant preocupada.

Moltes gràcies
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 03/04/2020 22:36

Hola!

Tenint la regla és menys probable quedar-se embarassada, ja que no sol ser el moment del cicle en el qual es produeix l'ovulació, per tant les probabilitats són menors, però mai podem dir que hi ha risc zero. Si quan està previst que et torni a venir la regla, no et ve, fes-te una prova d'embaràs per descartar-ho.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: