Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Baix Llobregat
Data: 15/01/20 17:49
Jo i potser ell
La veritat es que sempre he estat enamorada d’un noi de l’escola que ens coneixem de tota la vida i que anem al mateix insti i a 6é em va demanar per sortir,es clar jo li vaig dir que si pq em feia molta Il·lusió ,però va passar l’estiu i quan vam arribar a l’Institut un dels seus amics em va dir que ell ho s’havia enrotllar amb una altre i em va trencar el cor,però seguí tenint sentiments per ell,però aquest estiu em vaig forçar a oblidar-lo,pq no era sa per mi i a ell tampoc li importa pq tampoc ho sabia,però hi ha vegades que recordo que bé ens ho passàvem junts i de vegades tinc ganes descriure-li i dir-li tot el que em passava,tot i que no se si em contestaria per que fa uns mesos li vaig enviar un whatsapp bastant fort,ja li vaig demanar perdo i em va respondre que no passava res
Però es que ja no se que fer!estic molt perduda amb els meus sentiment,i m’havia promès a mi mateixa que ell ja mo em faria mes mal.QUE FAIG??!!!
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 03/04/2020 22:19

Hola!

Ens dóna la sensació que entre vosaltres va quedar una conversa pendent, no? Si tens ganes de parlar amb ell, ara que ja ha passat un temps de tot el que va passar, podries proposar-li de veure-us (quan es pugui) i conversar tranquil·lament. Encara que els sentiments no siguin els mateixos, sempre podeu ser amics, si tots dos voleu. Evidentment, si això et fa patir, pren una mica de distància per no fer-te mal.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: