Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Vallès Oriental
Data: 15/01/20 17:36
Amistats
Hola
Soc una noia bastant introvertida i de pocs amics/amigues. No tinc un grup d'amistats per quedar una tarda i ma mare sempre esta insistint pq surti amb les amigues. Tambe soc poc sociable i molt madura i responsable per l'edat que tinc (15 anys) cosa que crec que efecta a l'hora de estar amb les meves amigues. No ser que fer per obrirme i parlar més amb elles i quedar.
No m'agrada com soc.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/04/2020 13:18

Hola!


Sembla que hi ha una obligació social a ser extrovertit i això no és així. És important tenir autoconeixement sobre nosaltres mateixos per poder analitzar la situació. Si tu estàs tranquil·la amb les teves amistats, endavant!

Per altra banda, si et ve de gust obrir noves amistats potser podries contactar amb altres persones que no són de la teva classe (per ex. extraescolars). 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: