Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Maresme
Data: 15/01/20 17:20
Quan se sap que s’ha d’anar al psicòleg?
Fa un temps que em plantejo aquesta pregunta, perquè en determinats moments de la meva vida he tingut pensaments suïcides, però no li he explicat a ningú. El problema es que no m’importaria explicar tota la meva merda a una persona, però no sé com dir-li a la meva mare que hi vull anar, i si realment hauria d’anar.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 30/03/2020 17:48

Hola, 


Aquesta és una decisió que ha de prendre la pròpia persona. Pel que m'expliques, sembla que et convé tenir algun seguiment psicològic, per tant és moment de parlar amb la teva família i plantejar-los aquesta opció. Pots parlar obertament sobre les teves dificultats o bé demanar que respectin la teva intimitat. 

Veuràs que si ho demanes de manera clara i directa, la teva família t'ajudarà. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: