Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Maresme
Data: 15/01/20 17:19
Ansietat social
Hola, a l'any passat el psicotècnic que et fan a 4t de ESO, em va sortir que la meva personalitat es carecteritzava per tenir ansietat elevada. Els meus pares no ho van tenir en compte però desde llavors me fixat en com actuo davant de situacions i m'he adonat que potser si que tinc un problema. Tot i que crec que te més a veure en l'ansietat social, ja que apart de que sóc molt tímida, mai explicó els meus problemes ni les coses que m'agraden per por a ser jutjada, em poso molt nerviosa quan em toca parlar aq classe, le mans em suen molt i tot. Fins i tot em coses simples com preguntar-li al carrer algú la hora, o qualsevol tontería. Que em recomaneu que fagi? Moltes gràcies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 30/03/2020 17:45

Hola,


L'ansietat és una característica de personalitat i té a veure amb els pensaments anticipatoris. Això vol dir que es tracta d'una persona que pensa molt en totes les possibilitats que poden passar i això la preocupa. El més important és aprendre a diferenciar l'ansietat que ajuda (aquella que ens assenyala algun perill i ens fa prendre precaucions) de l'ansietat que ens perjudica (aquella que ens paralitza). 

Potser et preocupa parlar en públic, però realment la por t'impedeix fer-ho? Si ho fas igualment no hi ha problema! voldrà dir que estaràs més preparada per possibles "problemes" ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: