Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Maresme
Data: 15/01/20 16:01
No puc
Hola, no sé què em passa. Però ja és més d'un noi el que m'ha demanat de fer sex* i jo li he dit que no. Li que dit que no perquè em fa vergonya el moment de treure's la roba, doncs el fet que sàpiga que tinc pels al cony... Em fa molta vergonya això, i també que em facin dits, perque, i si ells no tenen pels?! O i si quan em facin dits veuren que tinc fluxe i s'embruten els dits?!
Sisplau necessitooooo ajudaaaaa
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 03/04/2020 22:00

Hola!

És completament natural tenir pèls als genitals i a altres parts del cos. No t'hauries d'avergonyir per això! Ells també tindran pèl al penis, al cul, les aixelles, potser al pit o l'esquena. És completament normal!

Que hi hagi flux vaginal és senyal de salut. La nostra vagina està sempre humida, i per tant, si la toquem o algú la toca, els dits "s'embruten", no passa res. Amb l'excitació sexual la lubricació també augmenta.

Una abraçada bne forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: