Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Tarragonès
Data: 15/01/20 15:25
primer petó
Un tio i jo ens molem i em quedat una vegada i no ha passat res però ara tornaré ha quedar amb ell i crec que s’hem llençarà. Em fa por ja que mai m’he liat i ell si i em fa vergonya quedar malament per no donar bé el petó. Així que si em podríeu ajudar o dir-me que puc fer perquè esq em fa bastants por no fer-ho bé o directament cagarem en l’últim moment.
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 03/04/2020 21:51

Hola!

Primer et diríem que si no ho veus clar o tu no ho vols fer, que no ho facis. És important que ens respectem els nostres ritmes.

Pensa també que ningú neix ensenyat, que si no en sabem, sempre podem deixar que l'altra persona porti el ritme i ens guiï. Veuràs que un cop comences a fer el petó és força intuïtiu. Deixa fluir, vés a poc a poc i veuràs com l'experiència et resulta agradable!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: