Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2000
Comarca: Tarragonès
Data: 15/01/20 15:15
No se que fer
Estic molt depre ultimament,

Al estiu vaig conèixer una noia extrangera que estava de vacances, evidentment va haver de tornar al seu país, pero vam seguir parlant molt, i va tornar al cap d'un temps i vem passar una setmana junts, més tard vam marxar de viatje juts per tormarnos a veure.
Parlem cada dia i ens estimem molt.
El problema es que ara, per temes d'estudis i feina tant per part seva com meva, ens n'adonem que tardarem molt en tornarnos a veure, i no puc parar de pensar en quin futur li espera a la nostra relació, en si val la pena viure contant els dies per veurela durant una setmaneta i després tormar a perdre-la de vista durant ves a saber quant de temps.

Creieu que val la pena estar aixi?
Es millor deixar-ho i que me'n oblidi d'ella?

M'agrada parlar amb ella per wats cada dia però a la vegada ho odio perque m'agradaria tenirla al costat...

Gràcies!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 30/03/2020 17:27

Hola!


Les relacions a distància no són gens fàcils, però si les dues persones volen mantenir la relació, és possible!

Per tant, pensa en tu: et compensa aquesta relació? T'aporta més benefici o més patiment? La resposta t'ajudarà a prendre la decisió. 

Tot i així, potser tampoc cal prendre una decisió ara mateix i pots anar veient com et sents a mesura que vagin passant les setmanes...


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: