Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 15/01/20 14:35
PROFESSORA
L'any passat a 4rt d'ESO em vaig enamorar bojament d'una professora, i gràcies a ella em vaig adonar que soc bisexual. La cosa està en que se que quelcom amb ella està penat per la llei (tinc 16 i ella 36) però no sé que fer per oblidar-la, ja que la tinc a les xarxes socials i la veig pel passadís (no em fa de professora aquest any). Algun cop hi ha hagut indicis de que potser podia passar alguna cosa més però tampoc sé si ho feia perquè és així o no. Dit això no busco el típic consell de no pots estar amb una profe, etc. Sinó que necessito saber com oblidar-la perquè em fa molt mal veure-la i tal. Em sé el seu horari de memòria i algun dia me l'he trobada al bus casaulment, i això ho agreuja tot. Gràcies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 30/03/2020 17:22

Hola, 


Doncs per oblidar algú és necessari que:

  1. Realment vulguis oblidar-la. És a dir, que des del teu interior tinguis una raó convincent per oblidar-la. 
  2. Posis distància: física i virtual. Que deixis de seguir-la a les xarxes i que intentis no coincidir amb ella. 
  3. Et centris en tu. Busca alguna afició, o hobby que et faci sentir bé. Queda amb amistats i mima't una mica. Posa el focus en tu. 



Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: