Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 15/01/20 14:29
NO SE QUE POSAR..
Em sentu gorda i no u estic (pesu 56 kilos) notu com que no estic gorda pero el numero pel qual pesu es alrt (medeixu 1.64), tambe necessitu una manera de no angordar, perque el meu pes puja molt rapid i ya no creixare mes tinc la regla, no se que fer😭
Laia Reventós
Laia Reventós
Data: 21/01/2020 10:57

Hola Bonica. 

Com bé tu dius, el teu pes no és gens desproporcionat i està molt equilibrat respecte la teva alçada. 

La millor manera de no engreixar-te és tenir un estil de vida saludable: menjar de tot i de forma equilibrada, fer esport amb regularitat, beure molta aigua, etc. 

No t'obsessionis pel pes. El que hauries de tenir en compte és si tens una bona autoestima o no (t'acceptes? Et respectes? T'estimes tal com ets??) Aquestes preguntes són les que t'has de qüestionar!


Espero haver-te ajudat guapa.


Petons, 

Laia Raventós, 

Psicòloga. 


--

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: