Logotip de Adolescents.cat
ct2004
ct2004
Any: 2004
Comarca: Maresme
Data: 20/11/19 21:58
EL MEU FÍSIC!
Holaa! Vull escriure aqui perque tinc problemes amb el meu físic.
Tinc 15 anys, mesuro 167cm i peso 68kg. Sempre he sigut una noia relleneta però abans m’era igual. Cada vegada m he anat aprimant però cada vegada em vec pitjor amb el meu cos. Em comparo amb les noies de la meva edat i comparades amb elles em vec gorda! Que puc fer?? Esq tampoc vull acabar tan obsessionada per arribar a punts extrems però nose que fer. Mersii
Andrea Esquerdo
Andrea Esquerdo
Data: 29/11/2019 12:06

Hola guapa!! 

Primer de tot, donar-te les gràcies per consultar els teus dubtes.

Tens 15 anys i estas en l'edat dels canvis, és  normal que el cos vagi canviant de pes, és natural, a tots ens ha passat.

Comentes que et compares amb les noies de la teva edat, tingués molt present que cadascú és diferent, no hi ha ningú igual, pel que comparar-te no et fa bé, tot el contrari. 

Et recomanem que no et comparis, cadascú té el cos que te, lo més important és que ens sentim bé amb nosaltres.


Una abraçada,


Andrea

Psicòloga 



Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: