Logotip de Adolescents.cat

Any: 1999
Comarca: Garraf
Data: 15/09/19 12:04
pose
Hola, quan faig la posicio de la noia a sobre sentada d'esquenes al noi, ultimamen em canso molt en fer-la, no aguanto gaire (com 1 minut, abans mes) i els genolls em fallen, no puc seguir aguantan moventme amunt i avall. No se si te a veure q he hagut de estar de peu moltes hores els ultims mesos i nose com haig de fer aquesta posició per a no cansarme. Tambe en fem d'altres de posicions pero aquesta es la unica que ell es pot correr, haig de estar varis minuts (com 5) aixi q agrairia consells de com ferla correctament aquesta posicio, com mourem be i que fer per a no quedar exhausta.
Gràciess
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 13/10/2019 21:28

Hola!

Doncs és complicat perquè és una postura que cansa, ja que has de fer força per aguantar-te a sobre i has de portar el ritme del moviment. No hi ha fórmules màgiques, però tenir un bon estat físic et permetrà tenir més resistència i aguantar més en aquesta posició.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga
@marionabusto

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: