Logotip de Adolescents.cat
Estrella7
Estrella7
Any: 2003
Comarca: Bages
Data: 04/09/19 16:40
inseguretats
Hola! No se bem bé com començar...
Fa uns mesos que vaig coneixer una noia a un concert i vam conectar molt bé,ella em va demanar l'insta per continuar parlant, però últimament tinc por que l'avorreixi o es cansi de mi fa unes setmanes que no parlem si no l'obro jo, tot i que molts cops no l'he obert per por de ser pesada o que es pugui sentir malement amb mi, el cas es que ella molts cops m'ha ajudat molt amb probemes que he tingut però em fa la sensació que no confia amb mi ja que ella sempre m'ha escoltat però no m'ha donat l'oportunitat per escoltar-la.
La major parts de vegades intento treure conversació i un cop l'he obert ella es super simpatica amb mi i parlem bastant pero sempre tinc la inseguretat de que si no l'obris potser s'oblidaria de mi o algu,una amiga meva em va dir que li intentes demanar el seu numero per parlar per whatss que potser es més activa per allà pero ja em fa prou vergonya perlant-li per insta que no se com demanar-li o treure-li el tema.
També ella es tres anys més gran que jo,i potser es pensa que sóc una nena pesada, no se! Moltes nits em passo pensant que fer i m'agobio molt.
Algun cop he deixat de obrir-la per veure que passava i llavors ella m'enviava algun enllaç i em feia feliç ja que pensava amb mi pero continuava igual jo havia de contestar-li amb algu perque ella seguis la conversació sinò posava un cor i ja no s'havia que dir.

Segurement m'estic fent paranoies i ella simplement esta ocupada o no vol parlar amb mi,em sento molt insegura ella ha arribat a ser una persona important per mi i no se que fer.

Moltes gràcies per tot!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/09/2019 19:16

Hola Estrella7,


De moment sembla que aquesta noia et contesta, s'interessa per tu i t'escolta, no?

Si et ve de gust, demana-li el número per parlar-hi per whatsapp. Si ella no vol, ja t'ho farà saber. Per altra banda, si sents que ella no t'explica gaire... potser li hauràs de treure el tema tu i demanar-li com està, si ha tingut alguna mala temporada o com es porta amb la seva família, per exemple. 

Si en unes setmanes veus que ella no s'interessa per tu, deixa de tenir converses i accepta que l'interès no té la mateixa intensitat.... 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: