Logotip de Adolescents.cat
seta94
seta94
Any: 1994
Comarca: Alt Penedès
Data: 29/08/19 18:42
AlimenTació
Hola, cada cop sóc més addicta al menjar... per exemple avui, el cap de poc de dinar no és que tingui gana, però tinc ganes de menjar.. però és com incontrolable.. he menjat 1 canya de xocolata, pa bimbo amb nocilla 1 paquet de palomitas sencera i un entrepà de pernil salat. (De moment això... espero no menjar res més...)... en el passat era gorda vale? Vaig decidir aprimar-me fent les coses bé als 14/15 anys i vaig anar a una infermera. Amb ella em va anar mb, vaig aprendre hàbits saludables i tal. El cap de uns anys volia aprimar més i pam vaig recórrer als vòmits, tot i que no ho feia molt sovint. I feia afartaments. Després els 19 anys em van detectar tlp i tca x afartament. Després em va donar la gana de deixar de menjar x aprimar-me, això als 21/22 anys. I quasi ho aconsegueixo de fet vaig aconseguir aprimar-me menjant quasi res. Però després van tornar els afartaments de cop i volta. I vomitava només a vegades. I el cap de poc ja vaig ingressar al psiquiàtric, però no per tca sinó pel tlp. Allà em vaig engreixar. Jo tenia molta por de tornar a pesar lo que havia pesat els 14 anys... i vaig acabar tornar amb aquell pes. I últimament fins i tot he pesat 5 kg més... és una merda pq jo em vull aprimar però només em surt que menjar... jo crec que des de que vaig ingressar al psiquiàtric qur menjo més... jo prenc pastis de psiquiàtra em recepta vale? L'últim cop que hi vaig anar li vaig dir que volia tornar a prendre topiromato pq em sembla q és per no tenir tanta gana o algo aixins i ella em va receptar topamax. Però crec que no em fa res. Les primeres setmanes me les prenia aquestes però com vaig veure que no em feien efecte he estat sense prendre-me-les potser 1 setmana.. i avui com estava desesperada me n he pres una. A vegades no me'n fotria cap i altres dies me'n prendria de més. Sé que no està gaire bé però bueno... en el passat ja havia fet de prendre'm moltes pastilles.
Estic desesperada pq em vull aprimar..
Alba Garcia
Alba Garcia
Data: 04/09/2019 11:23


Hola guapa, 

Gràcies per consultar-nos!!! 
Llegint la teva consulta, ens expliques tota la teva història amb la salut mental... portes temps patint molt. 

Des d'aquí és molt dificil ajudar-te. Si vols pots trucar-nos a l'ACAB al 93 454 91 09 i demana per mi. A veure com et podem orientar. 

Una abraçada 


Alba Garcia 

Psicòloga 



Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: