Logotip de Adolescents.cat

Any: 2000
Comarca: Baix Llobregat
Data: 20/08/19 20:10
paranoies
Hola, tinc parella, té 23 anys i penso que m'està posant les banyes o me les ha posat. Tinc indicis que em fan pensar que si, pero d'altres no.
S'ha de dir que si, soc molt insegura ja de per si, i més veient moltissimes parelles que cometen infidelitat arreu. Pero ell a vegades no ajuda a aliviarme amb coses que li he anat trobant; te molta obsessió en tenir un bon look, solen agradarli practiques atrevides sexuals que no sempre accedeixo, a vegades mira a noies pel movil encara que ja no tant, que si un correu d'una web tipo tinder, que no en feia ús segons ell (per sort no va arribar ningun xat i es va borrar la compte amb mi) i alguna cerca extranya tambe de quedar amb noies pero que pot ser de fa temps, s'ha liat amb moltes noies al llarg del temps abans de sortir amb mi. A mes, disposa de molt temps lliure, va a vegades de festa amb amics solters que volen lligar amb noies, a vegades li he vist algun 'rasgunyo' darrera el coll qe ja nose si pot ser de la seva mascota o de una noia i tambe fa temps un cop com un color rosat pel genoll del pantalo, tipo maquillatge, o un altre dia notava algo de perfum pero s'ha de dir que té 3 germanes.
Per altra banda com a coses positives no ha cambiat la clau del movil, el mira davant meu i no te xats sospitosos, te plans de futur amb mi, em presenta a tothom que coneix com a que soc la seva novia, esta molt ilusionat, es carinyos desde el principi i passem molt temps junts, sempre esta alla quan ho necessito, i diria que mai m'ha cancelat cap quedada ni res pero si es retrasa a vegades varis minuts, etc, pero si te cambis d'humor que em fan pensar que es sent culpable per algo.
A vegades nose si creuremel o de veritat no m'ha enganyat, no ho se pero es una de les coses que mes por em fa que fes. Ell no sap gaire tot aixo que penso, no li he dit directament que crec que m'enganya pero em mostro molesta en algunes d'aquestes 'pillades', inclus hem tingut alguna discusio. No estic tot el rato pensant en aixo pero a vegades tinc cercles de que crec m'enganya i em fa mal.
No se si podeu dirme indicis o algo de si m'esta sent infidel.... pero com que es algo molt concret, si que magradaria que em diguessiu que podria fer o intentar pensar per a contrarrestar aquesta paranoia de que m'esta enganyant etc, us ho agrairia molt
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 23/08/2019 13:49

Hola


Tinc la sensació que tu mateixa estàs buscant "indicis" per poder sospitar i fer reals les teves hipòtesis. Crec que hauràs de valorar bé com et fa sentir, com et presenta al seu entorn social i la predisposició que té a estar amb tu. 

És possible que la teva pròpia inseguretat pugui fer-te males passades, però llavors és important detectar aquests pensaments i no posar-hi gaire atenció. Centra't en la teva relació. Si et fa sentir bé, endavant!


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: