Logotip de Adolescents.cat
Valeriaaa
Valeriaaa
Any: 2004
Comarca: Baix Llobregat
Data: 25/07/19 14:40
El meu ex
Holaa!
Ha finals de 2016, vaig conèixer a un noi.
Vam començar a parlar i doncs dies després ens vam fer novios.
Tot era molt bonic, el vivia a prop de casa meva, llavors el veia tots els dies, i per la nit quedàvem i tot molt bonic, vam fer un mes, el sàvia que no podríem estar molt de temps perquè jo havia de marxar, quan vam fer el mes, el noi va ser molt cuki, però dies després el vaig deixar amb el pretext de que l'havia vist amb una altre noia (era mentida, mai l'havia vist), vaig marxar cap aquí (Espanya) (jo abans vaig viure en colombia 4 anys) i no el vaig tornar a veure.
Tot aquest temps que ha passa't només he pensat en ell, i en la meva mentida, ja que em sentia molt malament. El 18 de juliol el vaig obrir i li vaig demanar perdó, i el em va perdonar, li vaig enviar un missatge molt llarg on deia que no l'havia superat i moltes coses més, el també m' ha dit que no m'ha superat i ara parlem tots el dies.
En colclusio, em parlat tots el dies, el meu ex m'agrada i jo a el, lo que passa és que el viu a Colòmbia i jo a Espanya i ara mateix no se que fer.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 30/07/2019 10:39

Hola Valeria, 


Primer de tot, si tots dos en teniu ganes, continuar parlant!!

Després ja anireu veient com evoluciona la relació i si podeu (i voleu) mantenir una relació a distància. 

Crec que l'important ara és el retrobament i veure si segueix existint la connexió que teníeu, si us agrada com penseu ara mateix, si l'evolució de cadascú és compatible...


i després ja pensareu en el futur ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: