Logotip de Adolescents.cat
Inseguretat i por
Inseguretat i por
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 22/07/19 20:59
Inseguretat i por. No sé què fer
Hola! Volia fer una pregunta encara que no se ven bé si hem podreu respondre O donar-me la solució. Fa un mes que treballo a un casal d'estiu i hi ha un noi de 19 anys jo en tinc 16 que m'atrau moltíssim. El que passa és que té una "follamiga" i no crec que es fixi en mi i a part te uns germana de la meva edat cosa que no se si serà un impediment..
El "problema" es que jo sóc una noia molt molt insegura i vergonyosa, però encara que no crec que li agradi o que em vulgui conèixer a mi m'agradaria molt. M'han donat molts consells tant de deixar-li de parlar com de seguir parlant amb ell, i la veritat és que nose què fer. Ell ja sap que m'atrau perquè al casal es va semar tot moltíssim i li vaig acabar dient. Queda una setmana de casal i després ja només queda seguir parlant pel WhatsApp...
Si em podríeu ajudar em faríeu un favor molt gran perquè encara que no sigui un problema greu és un tema que jo no sé com actuar. Moltes gràcies!!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 23/07/2019 10:44

Hola!


Doncs ja has fet el que calia fer: que ell sàpiga que existeixes i que a tu t'interessa. Ara has d'estar pendent si aquest interès és mutu. Sembla que de moment no ha fet cap acció per fer-te saber que ell també està interessat en conèixer-te, així que... sembla que tens una resposta, no?


No pots ni has de fer res més, d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: