Logotip de Adolescents.cat
Cirerablava
Cirerablava
Any: 2003
Comarca: Pla d'Urgell
Data: 09/07/19 14:27
No se que fer!!
Hola,
Sóc una noia de 16 anys i de fa unes setmanes tinc un problema que no se com solucionar-lo. L'any passat a la piscina del meu poble va vindre un nou socorrista i hem va semblar guapo pero res mes.Al setembre vaig veure que va començar a fer un cicle al meu institut i cada vegada mes i entre broma i broma amb les meves amigues per exemple a veure si el vec avui al socorrista i coses d'aquestes doncs m'ha començat a agradar poc a poc i ultimament estic sentint que me estic pillant molt per ell quan jo en veritat no el coneixo i no se que fer perque no vui pillarme mes de ell perque ni em coneix i tinc la por de anar i començar una conversació amb ell perque en veritat jo no soc massa guapa i tambe hem fa molta vergonya i es horrible i no paro de pensar en ell a mes a mes perque jo vaig sempre a la piscina i el continuo veient despres d'acabar el insti i si no el vec a la piscina el vec pel carrer no se si es casualitat o jo que se pero intento passar de ell i passe aixo, de veritat ajuda perque no se que fer.😔(i se nomes el seu nom perque ho vaig veure al anuari)
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 18/07/2019 00:20

Hola cirerablava!


Doncs em sembla que tens dues opcions:

  • començar a parlar amb ell per conèixer-lo i comprovar si encara t'agrada (el més important) i després veure el seu interès. 
  • començar a passar pàgina i guardar-lo en la memòria com un "amor platònic". 


Has de prendre la decisió perquè sinó sempre estarà voltant per allà i no hauràs pres cap decisió que t'ajudia a oblidar-lo o iniciar una relació. 


Així que... a arriscar-te!


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: