Logotip de Adolescents.cat
Keta
Keta
Any: 2003
Comarca: Selva
Data: 30/06/19 17:16
Els meus pares no m’accepten
Bones!
La veritat és que s’hem fa una mica complicat parlar del tema però la questió és que jo sóc bisexual i fa 5 mesos que estic amb una noia. El cas és que als meus pares no els hi agrada parlar del tema, tampoc els hi agrada la meva novia i clar, no em deixen quedar amb ella a soles, així que quan ens veiem fem el que podem.
M’agradaria que els meus pares ho acceptesin però no se com parlar-ho amb ells, perquè el fet de no poder quedar amb la meva novia a soles avegades ens resulta un problema...
Gràcies i una abraçada molt forta!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/07/2019 21:34

Hola Keta, 


És probable que els teus pares necessitin un temps per assimilar aquesta notícia i adaptar-se a la nova situació. Tu has estat sincera amb ells i això ja els ajudarà molt!

Per altra banda, si vols quedar a soles amb la teva parella... doncs hauràs de ser sincera amb ells, per exemple: "tinc ganes de veure la meva parella però no tinc ganes d'enganyar-vos per veure-la, m'agradaria poder quedar amb ella i dir-vos-ho". 


A veure com reaccionen... ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: