Logotip de Adolescents.cat
Mar45
Mar45
Any: 2003
Comarca: Baix Ebre
Data: 30/06/19 14:53
Qui m'agrada?
Estic començant a sortir en un noi que m'agrada, però no puc parar de pensar amb el noi que em vaig liar fa uns dies de festa. Es com que el noi de festa m'atrau molt mes i mira que nomes ens vam liar un cop, però es un embolic pq el noi amb qui surto ara tambe m'agrada aunque no hem fa sentir tantea coses. Algun consell per a saber que fer??
Graciies, admiro molt el que feu per als adolescents.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/07/2019 21:37

Hola Mar, 


Jo no puc saber què sents. Això només ho saps tu. És probable que necessitis un temps per aclarir exactament quins sentiments et desperta cadascú. Així que si ho necessites, posa una mica de distància amb la teva parella actual per poder prendre una decisió més ajustada al que sents. 


El més important (i potser el més difícil) és ser honesta amb tu mateixa i també amb ells. Si no ho tens clar, fes-ho saber, no juguis amb les esperances de les altres persones, d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: