Logotip de Adolescents.cat
polololo
polololo
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 04/05/19 11:59
No se que fer
Hola, soc una persona a qui li agrada fer les coses bé i els meus pares m'exigeixen també. Però ho faig sobretot per mi. La cosa es que em vaig engreixar bastant durant l'estiu i jo sempre deia que no passava nada i la gent em respectava i les meves amigues també i no passaa res. Fa un temps vaig començar a adonar-me que jo no estava còmoda amb el meu cos i fa un mes vaig probar de vomitar. No ho faig cada dia pero unes tres o cuatre vegades a la setmana i em sento millor. En aquest mes m'he aprimat tres quilos i això em fa sentir molt be. Se que vomitar el que mengem no es sa però no em sento una persona amb un transtorn alimentar i no vull dir-ho a ningu perque tampoc s'ho imaginen i els meus pares s'enfadarien. Jo només vull aprimar-me una mica més, tambe estic controlant la dieta i vomitar m'ajuda el que passa es que tinc por de no poder parar quan hagi arribat alp pes que vull... Perdò per les faltes però necessitava defogar-me....
Moltes gràcies pel que feu
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/07/2019 21:55

Hola Polololo. 


Estaria bé que enviessis la mateixa consulta al consultori d'alimentació. Les meves companyes et poden donar les millors pautes per treballar el tema de l'alimentació i també de la imatge del teu cos. 

Encara que tu sentis que no tens un trastorn alimentari, vomitar no és un comportament natural, així que serà millor que en parlis amb algú i ho comencis a explicar per evitar que s'escapi de les teves mans (de fet, ja tens aquesta por, així que actua!)

Et sentiràs millor si busques persones del teu entorn a qui ho puguis explicar. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: