Logotip de Adolescents.cat
seta94
seta94
Any: 1994
Comarca: Bages
Data: 29/04/19 18:09
4 gatets
Hola. A veure jo ja escrit alguns cops però com encara no em contesteu... i estic desesperada...jo vaig a un lloc on ems preparen per treballar, un lloc on van persones amb trastorn mental. I jo vaig amb psicòloga de fa 6 anys, i aviat farà uns 3 anys que vaig a aquest lloc. I jo mai he sigut feliç. Vaig està ingressada a un psiquiàtric fa uns 3 anys, allà vaig conéixer una noia que em va caure MOLT bé. Ens enteniem molt, i ens passava molt similar com estavem i tal. Però ella era com que està més "malament", jo vaig arribar allà ingressada i ella ja hi era i jo vaig marxar i ella encara s hi va quedar, de fet va estar uns 3 anys ingressada ella. Ara fa poc que va aquest centre, el mateix que jo. (Jo sabia o intuia que el final vindria, ella encara està ingressada, va i bé de l hospital a aquí i a l inversa.
Què passa?? (Ah, ella em segueix caient mb) bueno total, que els tutors que tenim a aquest lloc a ella li estan molt a sobre.. i li pregunten com estàn i cada 2x3 la criden per anar a parlar amb ella... ella si està agobiada o això ho diu.. i jo en canvi em callo pq trobo que és insuficientlo que em pasda i que no m entendrien i bueno nse...
El cas és que jo sento enveja d ella... i jo estic molt trista i a mi no em fan cas... encara estic pensant que em prendré pastilles si així m han de fer més cas.... i tornar-me a tallar.. pq a mi es pensen que és insuficient. I un dia no vaig dinar res (pq ella tb ho feia.. i de fet em vull aprimar), i ara avui m he deixat de prendre la medicació expressament i estaré dies sense prendre-me-les, fins que entri en molt el fons del pou.. pq estic farta... farta de que no em fassim cas... estic molt trista... jo sempre penso que ningú m estima i és veritat...i no sé jo vull que la meva psicòloga, psiquiatra i els monitors del centre tb qur vull qur em fassin cas. I una part de mi té ganes de que em tornin a ingressar.. i jo sempre em comparo molt amb la gent.. i per ex, amb la quima està malament jo ho vull està més de malament i etc.
No sé què fer... vull ser feliç però alhora vull que em passin coses dolentes i jo està molt malament...😟
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 25/06/2019 12:58

Hola bonica, 


Sento contestar tard, com estàs?

Crec que hauries de confiar més en els teus terapeutes. Des de darrera d'aquesta pantalla és molt difícil que et pugui ajudar. El que et puc dir és que imprimeixis aquesta consulta i la donis a la teva psicòloga per poder treballar aquest sentiment. 

Parla i reclama aquesta atenció que necessites. No cal la manipulació (no menjar, prendre pastilles). Serà molt més honest la sinceritat. 


Una abraçada bonica!

Laia Sala

@laiasala.psico


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: