Logotip de Adolescents.cat
Anònim
Anònim
Any: 2006
Comarca: Vallès Occidental
Data: 28/04/19 21:13
M'agrada un noi 3 anys més gran que jo
Hola,
Estic enamorada del germà del meu ex, i ell ho sap (el meu ex), el que passa és que m'agradaria que el seu germà i jo fóssim parella, i... No se com fer-ho
He notat que ell em mira, i no se si llençar-m'hi o no...
Que em recomaneu?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/07/2019 19:21

Hola anònima, 


Doncs el primer que et recomano és que intentis conèixer-lo una mica per poder tenir més dades per decidir. Sovint ens agrada una persona que quan la coneixem una mica més ens decepciona. Així que intenta buscar alguna excusa per parlar amb ell, per quedar-hi i tenir temes en comú. Així serà més fàcil veure si hi ha bon rotllo entre vosaltres, si a tu encara t'agrada i si és així, si notes que ell també té interès en tu. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: