Logotip de Adolescents.cat
Clàudia 💛
Clàudia 💛
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 24/04/19 17:41
Neguit
Fa uns anys vaig tenir una mala experiència amb la meva exmillor amiga. Per resumir, ens vam enfadar no sé perquè i ella va decidir que no fóssim més amigues. Aquest fet em va provocar tenir poca confiança a l'hora de fer i relacionar-me amb amigues.
Actualment tinc un grup de tres amigues a l'institut i ens portem genial. Però desde fa uns mesos tinc la sensació que elles fan moltes coses sense mi i tinc la por constant que em vulguin deixar a part. Per millorar-ho fa uns mesos que van juntes al mateix cau i hi ha dues que no paren de parlar d'això, i com que jo no hi vaig si m'hi intento afegir, em deixen anar comentaris com: "No ho entens" o "Si t'hi apuntessis, empitjoraria". El que més em molesta és que sembla que no es donen conta que em molesta i jo no sóc capaç de dir-lis, ja que sóc molt tímida i dolenta a l'hora d'expressar-me. Com podria expressar-ho sense quedar en ridícul?

Fa temps que voldria tornar a contactar amb la meva exmillor amiga i tenir una relació d'amistat. Tinc el seu WhatsApp però per la mateixa raó d'abans no m'atreveixo a escriure-li. Com podria fer-ho.

Moltes gràcies per tot.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: