Logotip de Adolescents.cat
mii
mii
Any: 1998
Comarca: Maresme
Data: 09/04/19 01:03
Amor no correspost
Bona nit! Fa uns mesos que parlo cada dia per whatsapp amb una noia i la veig dos o tres dies a la setmana amb l'equip. M'he donat compte de què m'agrada molt, estic pillada per ella i ho sap. El problema es que ara mateix ella no vol res amb mi. Ho estic pasant molt malament i em rallo molt, penso molt en ella i sempre tinc ganes de veure-la. No se si el millor es oblidar-la, pero el que no vui es que la amistat qe tenim no canvii per res.. Hauria de deixar de parlar tant amb ella? que creieu? Es el primer cop que estic tan malament per una persona..

Gràcies!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 02/08/2019 12:53

Holabonica!

L'amor no correspost és una punyeta! Si ella no vol res amb tu, ho hauràs d'acceptar i començar a oblidar-la. Sé que continues tenint ganes d'estar al seu costat i de mantenir l'amistat, però potser aquesta "amistat" és una forma de continuar enganxada a ella, no trobes?


Si necessites oblidar-la, agafa espai i respecta't aquest temps de tristesa i dolor. Necessites unes setmanes per tornar a estar bé.


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: