Logotip de Adolescents.cat
Anónima
Anónima
Any: 2002
Comarca: Urgell
Data: 03/04/19 00:08
No se que tinc, ni com hem sento ni si tinc depresio.
Hola Adolescents, hos escric perque nose com em sento, moltes vegades em rallo sola, hem fico triata sola, tan estic be com de vegades estic que vui plorarr i nose el perque. Fa molt temps hem pasa i jo no trobo un perque per contestarme a la meva propia pregunta. Avegades penso en que em pot pasar pero tampoc trobo solucio estic be uns dies pero d'altres estic com molt fluixa.
Tambe amb la meva parella, soc una noia molt celosa i ademes al no tenir casi mai el cariño de algu, la meva parella que sento que mestima tinc molta por de perdrela tanta por, que hem faig mal a mi mateixa pensan coses.
Me podrieu ajudar a solucionar el que sigui, o dirme el que penseu. Gracies.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 25/08/2019 18:12

Hola bonica, 


És probable que tinguis la tristesa molt present, i això faci que tot ho visquis com una pèrdua. Et recomano el llibre-conte "El Buit" de l'Anna Llenas, on parla específicament d'aquest sentiment de buit. 

Per altra banda, si sents que tu sola no pots, que aquesta triestesa comença a afectar el teu dia a dia, potser hauràs de buscar ajuda professional, no trobes?


Molts ànims!

Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: