Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2006
Comarca: Gironès
Data: 01/04/19 14:07
Tristesa
Hola!!
En primer lloc m'agradaria agrair-vos el temps que dediqueu responent a totes les consultes que us fem els adolescents.
Em sento molt trista, a primària vaig patir Bullying. Aquest any he començat secundària i ja no en pateixo, però em sento trista perquè no m'agraden els meus amics, vaig amb els per no estar sola, i quan estic amb ells no puc ser jo mateixa, ho he intentat però si em mostro tal i com sóc, no m'accepten. Fins i tot he arribat a un punt que ja no sé ni com sóc, ni quina és la meva personalitat. I quan penso que encara em queden uns quants anys sense poder tenir amics de veritat, em dóna la sensació de que tots aquests anys han estat anys perduts. Algunes nits en poso a plorar, per el sentiment d'impotència de no poder fer res al respecte. M'agradaria explicar-ho als meus pares, però sempre els hi dic que tot va bé i que estic molt contenta a l'insti i si ara els hi dic que ho estic passant malament, es pensaran que els he estat enganyant, i això no vull que passi de cap de les maneres. Que puc fer?

Gràcies de tot cor,

Anònima
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 25/08/2019 18:16

Hola!


Doncs potser hauràs de començar a sincerar-te amb els teus pares i explicar-los com et sents. Veuràs com compartir el que sents amb les persones que t'estimen farà que et sentis millor. 

Pel que fa a les amistats, si no sents que t'accepten totalment... potser hauràs de canviar d'amistat, no trobes? Intenta obrir-te i buscar altres persones amb qui tinguis coses en comú, per poder gaudir totalment de l'amistat en tota la seva plenitud. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: