Logotip de Adolescents.cat
risitas
risitas
Any: 1994
Comarca: Alt Urgell
Data: 28/03/19 12:15
liada, no se que pensa no se que vol , obsecio , enamorada...
la meva pregunta es que em pasa amb ell?
vaaig coneixe un noi a una discoteca be , la cosa es que va vindre ell cap a mi preguntan me si ere el amic del (X) ... JO li vaig dir que si per educacio ... no li vaig donar importancia
el finde seguent em torna a saluda ... llavors vaig pensa quin noi mes majo ... de mica en mica vaig veure algo amb ell de ostres quin noi mes agradable i simpatic . hasta el punt de pillar me am ell . La cosa es que per nadal ja vam tindre un rotllete amb ell i em vaig queda a dormir a casa seva per que mo va demanar vam dormir abraçats i molt be la veritat .... si que es cert que cuan ens vam torna a veure em va dir q va esta be ... i tot com sempre som amics de diferenta colla o sigui si ens veiem ens saludem pero no anem junts de festa .. i ja coses que fas que mal pensis per exemple un dia estavem parlant i ens vam queda als dos miran els ulls o cuan parlo x insta amb aquesta persona en diu que li caic molt be ... ara be ahi mel vaig troba al gimnas i em va dir que es va fer un mal gesto i jo pues soc aixi de bona i em preocupo per la gent li vaig dir que si li volia que fe un massatge pero am el sentit de que em preocupa ell i ell va mal interpretar que despres de aixo sexe ... i li vaig contesta tio no siguis mal pensat i em va dir que x una cosa que li va pasa es mes directe ... que enteneu vosaltres per aixo i que faig?
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: