Logotip de Adolescents.cat
seta94
seta94
Any: 1994
Comarca: Bages
Data: 25/03/19 19:42
Hola, una cosa...
Hola.
Estic molt trista... ja fa dies, o inclús alguns mesos que em sento fatal (bé, porto tota la vida sent una infeliç, però últimament tinc moltes ganes de prendre'm pastilles).
El cas és que vaig estar ingressada fa uns 2 o 3 anys, i allà vaig conèixer una noia que per mi era com si fos una germana.
Quan vaig sortir de l'ingrés em van portar a un lloc on estàs si tens un trastorn mental i busques feina. (et preparen per treballar), l'amiga que vaig fer al psquiàtric , ella va estar com 3 o 4 anys ingressada, i encara ho està, però bé amb mi aquest lloc. El què passa és que jo sóc una merda de persona, i no valc res i ella no em vol. Quasi mai dic res, i és com si jo no volgués ser amiga seva, pe`ro és que l'estimo molt perquè a l'ingrés va ser com una joia coneixe-la a ella. I ara a sobre al prelaboral bé una noia nova que estan ingressades juntes i es porten molt molt bé... i doncs jo tinc ganes de morir.
I fa dies que porto a tot arreu les pastilles que em prenc de la meva psiquiatra per prendremeles al prelaboral. Ja ho he fet 2 cops més de prendre'm pastilles (abans de l'ingrés).
Però tot i així (encara que em vulgui prendre les pastilles) tinc por de morir-me, però és com que estic molt desesperada,... no sé què fer...
Però és que de veritat jo la vull molt a ella i ella a mi no em vol... i ho sé. si més no, no em vol com jo voldria que em volgués... però és que no m'estima ningú.... amb la meva cosina em passa igual (però bueno ella és un cas a part, perquè amb ella si que no parlo res de res,crec que és bastant superficial, però jo tb l'estimo molt)...
Crec que dilluns que ve (d'aquí 1 setmana) em prendre 5 lormetazepam de 2 mg (que són per dormir) (és que ja tinc planejat el dia perquè era durant la setmana per les coses que fem no em va bé...). També em fa por que si no surt bé la jugada pos que m'ingressin un altre cop. Però ja tinc planejat què faré si m'ingressen. (però per 5 pastilles no crec que m'ingresssin, perquè l'últim cop que ho vaig fer me'n vaig prendre 20 i pico i encara no em van ingressar, em van ingressar per una altre cosa.).
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: