Logotip de Adolescents.cat

Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 23/03/19 23:18
banyes
Boness,
tinc tendencia a pensar q la meva parella em posara les banyes o me les ha posat, m'emparanoio bastant i ho odio, sobretot si va de festa o esta ausent.
ALguns motius que mo fan pensar es que el sexe ens va algo malament i igual vol estar amb altres, que va de festa casi cada setmana i beu, que li agraden les noies en general, que un cop fa temps vaig veure que va rebre un missatge sobre una xarxa d'amics amb drets (pero deia que no la usaba de fa temps), a mes soc bastant desconfiada i tot aixo no ajuda, pero ell no sap que tinc aquests pensaments tan forts.
Que puc fer per deixar de pensar aixi? M'agradaraia estar mes tranquila, Gracies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 02/09/2019 12:55


--
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: