Logotip de Adolescents.cat
olivia030507
olivia030507
Any: 2002
Comarca: Garrotxa
Data: 21/03/19 22:50
2 nois 1 problema
tinc un problema amb 2 nois. al primer noi li direm adrià i al segon sergi, espero que s'entengui.
m'agrada l'adrià des del novembre, és una mica mes gran que jo pero per mi aixo de ledat no suposa un problema, pero el cas es q he parlat una vegada amb ell i m'agrada bastant, pero l'inconvenient es que no crec que vulgui res amb mi perq potser ell si que em veu petita (ens portem 4 anys) i ara fa poc que em van dir que en sergi s'havia pillat de mi i ara estic feta un embolic perq en sergi tambe es bon noi i em sap greu no sentir res per ell perq li passa com amb mi i l'adrià. llavors en sergi em va demanar per liarnos i jo li vaig dir que ja veuriem. pero com que encara tinc l'adrià al cap i tampoc lobro ni passa res entre ell i jo, tinc por que li digui que si amb en sergi pero per "descarte" perquè realment magrada molt més l'adrià que en sergi.

escrivint això m'he adonat que prefereixo l'adrià. aixo ja ho sé, perquè què faig amb en sergi? i per apropar-me a l'adrià? i si realment m'agraden els 2?

moltes gràcies <3
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 02/08/2019 12:50

Hola!


Tu mateixa ho dius: sembla que t'agrada l'Adrà i en Sergi només és per "pena". De debò que vols començar una relació per pena?

En l'atracció passen aquestes coses: no sempre és recíproca, per tant, en Sergi ho haurà d'acceptar. 

Per altra banda, si veus que l'Adrià no s'interessa gaire per tu, i notes que no et segueix gaire el fil... potser hauràs d'entendre que ell no sent el mateix per tu, i acceptar-ho. 


A vegades l'amor i l'atracció poden ser ben complicats!


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: