Logotip de Adolescents.cat
Anònim
Anònim
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 19/03/19 20:44
He perdut la relació?
Hola,
M'agrada una noia de la classe i crec que li agrado perquè últimament m'he informat sobre el tema i les coses que fa (es llepa els llabis quan parlem, es toca els cabells, m'empeny, un dia es va xocar amb mi i va deixar caure els llibres perquè l'ajudes, em saludava i després algun amic seu em deia que jo també l'havia de saludar, ens havíen pregunat si hi havia algo entre nosaltres i ella deia que hi havia amor... amb altres persones això no ho fa) crec que m'he obsessionat una mica jeje.
A una festa unes amigues em van dir que ella es volia liar amb mi i que si jo volia, jo vaig dir que no (no sé si per vergonya, por a perdre-la, per no ilusionar-me, no ho sé...) després d'això estem distants i creuem mirades però no parlem.
Pot ser que li agradi, encara que sigui una mica?
Com puc tornar a parlar? (mai hem parlat per whats i si ho faig sospitarà)
Moltíssimes gràcies per tot!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 03/09/2019 15:56


--
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: