Logotip de Adolescents.cat
miriam04
miriam04
Any: 2004
Comarca: Gironès
Data: 09/03/19 00:18
Vull ser el que Jo vull
Hola,

Jo actualment m'estic orientant pel meu futur i els he dit els meus pares que volia ser policía detectiu pero em diuen que és molt perillòs, que no se que, i que ja m'ho PUC treure del cap. Jo Soc una persona que quan dic algu i m'ho fico al cap ho faig. En canvi ells volen que sigui profe, metge allo típic. Pero jo no em trobo be allá. Jo vull fer una cosa que m'encanti. Perque es que m'encantaria dedicar-me i no fare. Pero no les vull fer mal!!
Alguu em pot donar un consell perquè diguin que si i que canviin d'ideaa??
Estic fatal...
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/09/2019 19:28

Hola!


Les professions és quelcom molt personal. És cert que la nostra família opina per poder-nos ajudar i per evitar que ens fem mal i a vegades la nostra opinió i la seva no lliguen!

Per altra banda, potser pots buscar alguna formació que pugui ser compatible amb diferents opcions i anar valorant sobre la marxa, sense descartar cap opció, com ho veus?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: