Logotip de Adolescents.cat
Bebesitaa💅
Bebesitaa💅
Any: 2004
Comarca: Baix Llobregat
Data: 07/03/19 22:02
Com ho faig ?
Demà he quedat amb el noi que m'agrada i crec que jo tambe li agrado, el cas es que té 2anys més que jo. I bueno els meus amics i amigues diuen que es llençarà, i ens liarem. Pero jo mai m'he liat i tinc por si ho faig mal ? I si pensa que ho he fet mal i s'aparta ? 🙄 tinc por la veritat.

Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 18/08/2019 18:52

Hola!


Entenc la teva preocupació, però els petons s'aprenen fent-los! I també és veritat que els petons són diferents segons la persona amb qui et fas petons... així que, si et ve de gust, deixa que el teu cos et vagi guiant. 

També recorda que pots parar-ho i apartar-te una mica quan ho necessitis. Qualsevol relació es pot parar en qualsevol moment, no ho oblidis ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: