Logotip de Adolescents.cat
PITBULL
PITBULL
Any: 2005
Comarca: Noguera
Data: 06/03/19 22:13
HELP
Sóc la típica que va de "malota" i que fa mal als demes per por a que hem facin mal a mí. I per fora actuo com si res m'afectés però per dins tot m'afecta , fa uns mesos vaig caure amb una depressió i una amgiga hem va recomanar que anés al psiccòleg "per treure tot el que tinc dins". El problema és que no se com dir-li als meus pares que vui tornar anar al psicòleg, perqué de petita anava però vaig deixar d'anar.

Perdo per les faltes i moltes gràcies per l'ajuda.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 03/09/2019 16:00

Hola!


Doncs si de petita ja hi anaves ho tens molt fàcil perquè els teus pares donin el consentiment! Això indica que ells estan predisposats i entenen que tu pots necessitar ajuda psicològica professional, per tant, sigues clara i explica una mica com et sents i el que vols. Veuràs com t'ajudaran i estaràs millor!


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: