Logotip de Adolescents.cat
Claraa
Claraa
Any: 2004
Comarca: Baix Camp
Data: 06/03/19 00:13
La he liat
Hola!
Donç fa uns mesos vaig tenir una parella cuatre anys major que jo durant 2 mesos. Quan duiem un mes els meus pares es van enterar que tenia 18 i els meus pares es van preocupar molt per si em podria fer algo i em van obligar a tallar amb ell i jo lis vaig dir que havia tallat amb ell pero realment vam durar un mes més.
Donç fa 2 mesos estic sortint amb un noi que em treu 4 anys i tambe es major de edat i a casa meva me he inventat com un novio de la meva edat amb una vida totalment diferent a la que ell fe per que no es preocupin per la seva edat perque jo mel estim molt. En algun moment lis hauré de dir la veritat pero nose com fer-ho per que no es preocupin i ped que no m'obliguin a tallar amb ell.
Una petó molt fort i avam si em podeu ajudar
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 03/09/2019 16:02


--
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: