Logotip de Adolescents.cat
silvia
silvia
Any: 2004
Comarca: Gironès
Data: 04/03/19 18:14
nose que fer
Hola!
M'agrada un noi 2 anys mes gran q jo desde fa 1 any mes o menys. Aquest noi (A) a linsti sempre em mirava mol i jo tb a ell pro mai vam parlar. L'A es el cosi del meu millor amic (B) i vaig decidir explicarli al B q magradava l'A, B li va sobtar bastan i no vam parlaro mes. Duran lestiu no vaig veure mai a l'A, lunica vegada q el vaig veure abans de q comenses linsti va ser per la festa major del meu poble pq feien un concert, ell sem va qdar miran i jo a ell pro no ens vam dir re. Ja no veig a tan a l'A pq es va canviar dinsti i al principi sem va fer mol estrany, em sentia buida pq no el veia. El vaig superar pro dos dies abans de Nadal el vaig tonar a veure i sem va qdar miran i em va somriure, jo li vaig fer el mateix. Li vaig demanar solicitut a linsta pro no em va tornar la solicitut i el vaig deixar de seguir. Per Carnaval le tornat a veure unes quantes vegades. l'A es va presentar en una desfilada de disfresses q feien al meu poble i el B i jo vam decidir anaro a veure pq un amic nostre tb si presentava. Tot va anar mb fins q els pares de l'A (els tiets del B) es van asseure amb natres, em van semblar molt simpatics al cap duna estona el B i jo amb anar a pasejar pel poble i ens vam trobar a l'A. Ell sem va qdar miran i jo a ell i ens vam somriure i va dir "us e vist amb els meus pares" i va somriure i em va mirar. Quan vaig arribar a casa vaig decidir comensarlo a seguir i em va sobtar bastan pq ell em va tornar la solicitut, cosa q per Nadal no va fer.
Ns q fer pq em va vergonya dirli com em sento pq ell sap q soc mol amiga del B i potser se li faria mol raro q estiguessim junts. Bnu la veritat esk no se q pensar pq sempre quan ens veiem em mira mol pro ns q vol dir, ns q vol. Li agrado? Com li puc dir q magrada o ni q sigui comensar una conversa amb ell sense q em deixi en visto? ...
Ns q fer...
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 03/09/2019 16:05


--
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: