Logotip de Adolescents.cat

Any: 2004
Comarca: Berguedà
Data: 03/03/19 23:32
Tinc el mugro enfonsat
Desde que em van començar a creixer els pits tinc un mugro enfonsat a estones. Quan fa fred s'amaga i quan estic be esta normal. Vaig veure a internet que si el tens enfonsat vol dir que tens cancer. Nose que feeer! M'ho crec o no? Algu esta en la mateixa situacio?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 12/03/2019 11:40

Hola!


Ui! No facis mai cas del Dr. Google perquè sempre apareix la paraula Càncer. Si no et fa mal i en l'exploració mamària els teus pits no tenen bonys... no et preocupis!

De totes maneres, sempre que tinguis un dubte mèdic pots demanar hora al pediatre o al metge de família o a la llevadora (en temes de sexualitat i ginecologia) per quedar-te més tranquil·la. 

La veritat és que hi ha mugrons molt diferents, de mides i colors i no sempre són com surten a les pel·lícules o fotografies. No t'atabalis i, sobretot, no busquis al google  ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: