Logotip de Adolescents.cat
xoltmo
xoltmo
Any: 2004
Comarca: Vallès Occidental
Data: 24/02/19 17:13
INSTI, JO I FAMILIA
En aquest sgon trimestre, al insti, he fet una mica de baixadaa de notes. Però tampoc m’an quedat totes les assignatures a la pre, nomes ma quedat 1, i 3 en alerta.
Desde sempre els meus pares han volgut que tregui deus i q faci uns dossiers de 10 i tot el rollo. La meva germana sempre ha sigut molt neta amb els treballs, no com jo, sempre treia un 8/10. I els meus pares volen que sigui perfectisim com ella i treure boníssimes notes i aquet rollo.
El cas esq per treure males notes, atenció: un 7(, que segons ells son males notes, pro jo no ho veig així), doncs m’estan treiennt les coses q m’agrada, els hobbies i aiuxo, però lo millor esq no he canviat, es pensen que nomes penso en fer les coses que m’agraden, i no es aixi, em foten moltíssima presio i no aguanto mes. Li e explicat a amics i m’an dit que els intenti explicar, xo esq no em surt, no em surt dilsi q em foten molta presio en els estudis, q si no em centro en els estudis no aconseguiré el que vull ser.
Gracies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 02/09/2019 13:56


--
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: