Logotip de Adolescents.cat
AnònimaLliure🤫
AnònimaLliure🤫
Any: 2004
Comarca: Segarra
Data: 20/02/19 22:26
Trauma del psicòleg
L’any passat vaig aver d’anar al psicòleg per “X” motius. Un d’ells era perquè en aquell moment estava patint bullying i ciber bullying. Sol em vaig atrevir a explicar-ho a la psicòloga i ella em va dir que eren coses de nens, que era pels meus gustos i que eren coses de nens. Des de aquell moment em fa molta por obrirme algú i explicar alguna cosa d’aquest tipus. Sempre que recordo aquell moment ploro, els meus pares m’obligaven anar i per a mi era una tortura i no m’ajudava en res.
Ara després d’un any, encara no ho supero.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 02/09/2019 13:44

Hola, 


Em sap molt greu que hagis viscut aquesta experiència. Potser hauràs de buscar un altre professional amb qui et sentis més còmode per parlar. A vegades no connectem amb els professionals de la salut mental i és important trobar una persona que sentis que t'accepta i t'acull incondicionalment. 

Parla amb els teus pares i busqueu ajuda externa. Tens dret a ser feliç i a no tenir aquest patiment. Demana ajuda per curar-te. Veuràs que no tots els psicòlegs són iguals. 


Una abraçada molt forta!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: