Logotip de Adolescents.cat
Anònim
Anònim
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 19/02/19 19:51
Llenguatge Corporal
Hola, merci per la vostra labor!
M'agrada una noia de la meva classe, últimament m'he intentat informar per saber si li agrado, he trobat per Internet que les dones/persones es comporten d'una certa manera quan els hi agrada algú.
Pot semblar una tonteria, però ella fa moltes coses, com ara: tocar-se el cabell, riure molt (tot i que ella sempre riu), posar-se bé la roba quan estic prop seu, m'empenta com de broma (últimament ja no ho fa tant perquè ens han separat de costat)...
Algunes coses estranyes que fa/feia quan parlàvem més era que em saludava davant de les seves amigues i alguna em deia que estava molt malament que jo no li tornés la salutació (em feia vergonya jeje), un amic seu va preguntar si hi havia algo entre nosaltres i ella va dir que hi havia amor rient, les seves millors amigues i ella se'n riuen de mi per qualssevol cosa per molt tonta que sigui...
Alguna vegada he sentit que quan anaven derrere meu parlaven de mi o deien que jo tenia bon cul (es una tonteria però ns).
Quin rotllo us he fet, en fi.
Si em poguessiu dir si tinc possibilitats em quedaria més descansat jeje.
Res més, moltes gràcies un cop més per tot!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 02/09/2019 13:41


--
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: