Logotip de Adolescents.cat
VIOLA DE GAMBA
VIOLA DE GAMBA
Any: 2004
Comarca: Maresme
Data: 17/02/19 13:38
Què faig? M'hauria de mantenir allunyada o involucrar-m'hi ? ( Tot i que no sé com)
Bon dia,

En primer lloc m'agradaria disculpar-me si no m'estic adreçant al lloc correcte al fer la meva consulta però és que sóc nova en aquest món i no m'havia registrat encara mai. Us explico:


Tinc 15 anys, i fa només unes poques hores que m'he connectat al Whatsapp. Al fer-ho, he vist que una amiga ha creat un grup per celebrar el seu quinzè aniversari anant al cine amb algunes companyes de classe. Mentre revisava la gent en el grup m'h trobat amb un número desconegut. Resulta que es tractava d'un noi que la meva amiga havia conegut per WhatsApp (des de primer d'ESO té la costum d'endinsar-se en grups on no coneix ningú i parlar-hi, fins al punt d'arribar a tenir fins a 500.000 o més Whats).

L'he obert per WhatsApp preguntant per aquest noi. M'explica que xateja amb ell però que mai l'ha vist en persona, tot i que han fet videollamada algun cop. Segons explica té 17 anys. Ràpidament he rebutjat la seva invitació si aquest noi hi venia, ja que em nego completament a tenir algun tipus de contacte amb desconeguts. Li he explicat el meu punt de vista (nombrosos casos de violacions d'homes fent-se passar per adolescents per quedar amb noies). Sembla disposada a quedar amb ell i algunes de les noies també s'hi han apuntat. He pensat parlar amb els seus pares per explicar la situació però no vull que em tractin de xivata. He demanat consell a d'altra gent però només em diuen que lo important és que es moguin per llocs transitats i que tinguin el telèfon dels mossos a mà. Tot i així, penso que a l'hora de raptar-te i posar-te dins d'un cotxe això no serveix de gaire.

Tot i que potser aquest noi resulta ser qui deia ser, em preocupa que la meva amiga s'acabi acostumant a trobar-se amb desconeguts i arribi un dia que acabi tenint un ensurt. Què hauria de fer? Potser el problema sóc jo i resulta que tinc una mentalitat molt antiga, però això és justament el que els mossos diuen que hem d'evitar (d'alguna cosa ens han de servir les xerrades!)


Com li puc fer veure a la meva amiga això? Hauria de passar de la situació sense involucrar-m'hi i pensar que ja se les arreglarà? Ajuda!

Gràcies per llegir el meu problema, esteu fent una gran feina gent d'adolescents.cat!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: