Logotip de Adolescents.cat
Algunacosa
Algunacosa
Any: 2001
Comarca: Palma
Data: 17/02/19 11:21
Montanya de sentiments
Holaa!
Darrerament no se el que hem pasa pero plor per res i pas de estar feliç a triste amb segons !
Alomillor hem despert super feliç pero al cab d'uns minuts estic plorant sense controli realment no se el perque, les meves amigues hem diuen que pot ser que sigui per l'estrès i la pressió del batxiller però no crec que això pugui produir aquets altibajos, no se el que hem pasa però arriba a ser una sensació horribla, i estar plorant per tots el recons tampoc es gens agradable.

A més quan començo a plorar sense saber perque , despres hem venen tots el meus problemes al cap i ja estic de "bajon" quasi tot el dia.
Un altre tema es que el meu Pare es va morir quan tenia 10 anys i fins fa 2 anys no era conscient del que havia pasat , pero ara tambe duc 2 anys plorant perque no hi és, i tampoc es agradable, pero esq es entrar a casa i plorar , veure una foto seva i plorar.
Alomillor això tambe podria influenciar a perque tenc tantes pujades i baixades de emocions!

Esper que hem contesteu!! Realment no se que hem pasa...
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 02/09/2019 13:36


--
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: