Logotip de Adolescents.cat
cats_power
cats_power
Any: 2003
Comarca: Alt Camp
Data: 17/02/19 02:43
M'he rallat bastant
Hola!
El cas és que estic bastant rallada perquè em mola un noi, que es amic meu des de fa 1 any més o menys. El problema es que jo principi de l'estiu passa't casi em declaro, però em va fer por que li pogués dir al meu germà, ja que es el seu millor amic. Ara el conec molt millor i se que no li diria res a mon germà. Però després la meva amiga em va dir que li agradava aquest noi, que era el seu crush. Ella es mes vergonyosa, fa moltíssim temps que li va al darrera però jo a ell encara no l'he vist fer cap plan.
A mi m'és igual dir les coses com les penso, i m'encantaria quedar amb ell a soles, em posa molt. Per com estem parlant últimament i tal estic 95% segura de que si em llençes em seguiria. Però no sé fins a quin punt vull fer això, perquè si passes algo entre nosaltres i la meva amiga s'enterés s'enfadaria amb mi. Creus que val la pena que li digui algo al noi? O millor deixar-ho correr?
Moltes gràcies per contestar!! :)
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 02/09/2019 13:29


--
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: