Logotip de Adolescents.cat
Someonejaja
Someonejaja
Any: 2002
Comarca: Segrià
Data: 04/02/19 20:48
Tinc 2 veus dins meu
Hola bones adolescents.cat, sóc un noi de batx que ultimament no sé que em passa.
Quan estic amb la gent que em sento cómode tot correcte, però en pic estic sol, sense ningú envoltant-me o amb gent que no estic a gust doncs començo a tenir un debat intern molt fort. És com si parlessin dos veus alhora, una que em diu, "tu pots, ho faràs bé, tira endavant" però l'altra que és com la que sona més fort diu tot el contrari.
Això em fa que no pugui estar en pau amb mi mateix, ja porta uns mesos passant-me i desde llavors no dormo bé, em desperto molt per les nits i em torno a dormir.
He pensat que podia ser que algo em preocupes però tampoc hi ha res que em preocupi exageradament.
Em podrieu donar algun consell per ajudar-me a superar aquesta situació si us plau.
Moltes gràcies.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 02/09/2019 10:31

Hola


No acabo d'entendre quina funció fan aquestes veus. Què és el que et diuen que no podràs fer? Potser necessites dedicar un temps a estar sol i escoltar-te. Potser les veus només volen que et centris una mica en tu i no tant en els altres... Escolta-les.


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: