Logotip de Adolescents.cat
lady10
lady10
Any: 1997
Comarca: Barcelonès
Data: 30/01/19 12:46
deixo al meu novio?
el meu novio m'ho dona absolutament tot, tots els plans romàntics que us pugueu imaginar, es el novi perfecto, detallista, està per mi, tot, tot i més però després , m'ha sigut infidel , tenint pàgines de lligar tota la relació parlant per allà mb noies de sexe i demés, de quedar , tot, amb una de la seva clase convereses x whatsap que van quedar quie ell volia sexe, de tot, i ara està anant al psicòleg per tractar-s'ho pero jo ja no se que fer estic desesperada , no se si tornar, o no, si es curara al psicoleg? el vul deixar perquè es imperdonable, però a la vegada , estic enamorada d'ell, el necessito, i sense ell tot seria una merda, ningu em prestaria atencio ni estaria x mi, seria tot una merda
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 18/08/2019 19:19

Hola


Crec que tu mateixa saps la resposta i tens molt clara la teva postura però et fa por. Et fa por el patiment que puguis tenir, però... ara no estàs patint ja? 

Cadascú posa els seus límits i si tu sents que l'ha creuat, para amb la relació. Dedica't uns dies a pair el dolor, a deixar-lo passar. Segurament trobaràs a faltar alguns aspectes de la relació, però és important que et reafirmis en els teus valors. En el que és important per tu en una relació. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico



Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: