Logotip de Adolescents.cat
mgx144
mgx144
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 28/01/19 00:46
Ns q Fer la veritat
Jo tinc una amiga q fa un any hem vaig poger liar amb ella pro vag desidir q no prq anava borratxa i li vg dir
Ella después d aixo va Fer cóm si no auges passat re i hem va dir que ara mateix no volia re pro q prq ella es aixi
Vag passar página. Pro ara al CAP d un any hem segueix donant morbo i avegades hem fa mirades les cuals ns si son paranoia meva o q,i un cop q vam anar de festa hem va acompanyar a guardar la maleta de menjar en una rotonda i al tornar hens va preguntar la Seva millor amiga si avía Passat re o algu (en plan dirigit en aqt sentit) i no va passar re ns q Fer anem quedant i parlant la setmana q be quedaré sol amb ella la veritat ns q Fer ni com interpretar les coses XD
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 25/08/2019 17:38

Hola, 


Vas fer el que havies de fer: no agredir sexualment una persona. 


Per altra banda, sembla que hi ha un tonteig entre vosaltres.... així que ves explorant com et sents amb ella, si et sents còmode, si us ve de gust estar junts... i ja veuràs com evoluciona ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: